"ZA NENAVADNE LJUDI SO NENAVADNE STVARI"


V podjetju PERMIZ d.o.o. se danes z izzivi srečuje ekipa 15-ih sodelavcev. Stremimo k nadaljnjem razvoju lesne dejavnosti in ohranjamo visoko kakovost izdelkov izdelanih v Sloveniji. Zavedamo se pomena digitalizacije trga, spremljamo trende v panogi, sprejemamo nova znanja ...

Nenehno iščemo nove poslovne priložnosti ter se prilagajamo spremembam na trgu. Skupaj z ekipo zaposlenih ustvarjamo fleksibilen tim, ki je sposoben izpeljati projekt vse od ideje pa do realizacije. Nenehno sodelujemo s priznanimi projektanti in arhitekti.


Naše osnovno poslanstvo je zagotavljanje visoko kakovostnih in inovativnih rešitev na področju lesne industrije:
-    z novimi izdelki prodreti na tuje trge;
-    z visoko kakovostjo kupcem zagotoviti dolgo življenjsko dobo naših izdelkov;
-    graditi finančno močno in uspešno podjetje, ki zagotavlja nadzorovano rast podjetja;
-    razvijati potenciale vsakega posameznika v podjetju;
-    ohraniti čisto okolje našim zanamcem in skrbeti za prijazen odnos do okolja, v katerem delujemo;


Z dolgoletnimi izkušnjami in inovativnimi pristopi je podjetje PERMIZ d.o.o. strokovnjak za izdelavo visokokakovostne opreme in pohištva po meri za zasebne in poslovne prostore. S široko paleto izdelkov za kuhinje, spalnice, dnevne sobe, otroške sobe, domače pisarne, pomožne prostore, notranja stopnišča itd. lahko izdelamo posamezne izdelke ali pa izdelamo notranjo pohištveno opremo za celotno stanovanje ali hišo. Naša opremo za pisarne, lokale, ambulante, sejne sobe, hotelske sobe in skupne prostore v hotelih ni samo visokokakovostna, ampak tudi estetsko dovršena.

Kot strokovnjaki za pohištveno opremo vam lahko pomagamo z nasveti in pripravimo detajlno ponudbo za opremo, s katero boste zadovoljili svoje potrebe ali navdušili svoje stranke.

Permiz d.o.o. je družinsko podjetje iz Spodnjega Blata pri Grosupljem. Ustanovljeno je bilo leta 1994. Vse od takrat nenehno rastemo in se razvijamo v kakovostno podjetje zmožno uresničiti še tako nenavadne želje naročnikov.Direktor in soustanovitelj :                                                        

Boštjan Perme
Tel : +386 41 689 133

email : info@permiz.si